People 4 Art Team & 

Nationale & internationale haarstylisten 

Het was een super leuke en leerzame training.  Lekker veel gewerkt!

Hairdesigners No1, Wendy  

Educators

 Louise Reeves

International Head of Education

Louise Reeves is sinds 2010 International Head of Education bij People 4. Gedurende haar carrière werkte ze zowel in de UK als Australië als Educator en 7 jaar als International Education Director bij Fudge. Louise werkt al jaren nauw samen met topstylisten als Mazella&Palmer, John Vial,  Akin Konizi, Stacey Broughton, Dale Ted Watkins, Callam Warrington en vele grote namen. Voor MyHairDressers heeft zij step-by-step kleurtechniek video's opgenomen.

 Cindy van Leeuwen

Education Manager

Cindy van Leeuwen heeft een grote ervaring in het kappersvak en was ruim 6 jaar werkzaam als Commercieel Technisch Adviseur bij L’Oreal Profesionnel. Daarnaast werkte zij backstage op de Amsterdam Fashion Week. Ook verzorgde zij 2 jaar lang de trainingen voor Kinki Kappers. Cindy is nu sinds enkele jaren Education Manager bij People 4 en ook verzorgt zij veel in salon trainingen.

 Dale Ted Watkins

International barbering stylist

Dale Ted Watkins werkt al bijna 30
jaar aan het professionaliseren van
het barbier- ofwel herenkappersvak in de UK. Na het trainen en werken met Vidal Sassoon, werkte Dale over de hele wereld en knipte hij welgestelden en beroemdheden als Guy Ritchie. In 2011 verzorgde Dale de hairstyling voor diverse films en commercials. Bij het knippen van herenkapsels benadrukt Dale de traditionele verzorging, mannelijkheid en stijl.

 Mazella & Palmer

International hairstylists

Jean Baptiste Mazella & Dove Palmer waren creative directors bij Vidal Sassoon en hebben sinds 2011 hun eigen opleidingsinstituut Mazella & Palmer. Zij werken over de hele wereld met legendes als Trevor Sorbie, Alexandre de Paris, Andrew Collinge en Angelo Seminara.

 Tracy Hayes

International Colour Director

Tracy Hayes is de International Colour Director bij Fudge. Zij werkte ruim 7 jaar als Creative Colour Director bij Vidal Sassoon UK en werkte nauw samen met Annie Humphries, Stacey Broughton, Mazella and Palmer en was een van de oprichters van MyHairDressers .com. Haar CV bevat alle facetten van de kapperswereld, van wereldwijde educatie op scholen tot aan podiumwerk voor grote haarshows.

Callam Warrington

International Hairstylist

Callam Warrington werkte 25 jaar bij Vidal Sassoon, heeft een eigen salon 'Wonderhands' in de UK en is tevens Trainer bij MyHairDressers. Callam werkte mee aan diverse prestigieuze Fashion Weeks over de wereld en als hairstylist aan collecties van Hermes en Versace. Deed editorials voor Vogue, Marie Claire en Tatler. Vanwege zijn gevoel voor stijl was hij de favoriete stylist van Mischa Barton, Amy Winehouse en David Bailey.

Robert Schellingerhout

People 4 Art Teamlid

Robert Schellingerhout is eigenaar van Hoofdbureau in Amsterdam, 20 jaar werkzaam in het kappersvak en 8 jaar klant van People 4. In deze tijd werkte hij in heel Nederland en in Australië. Zijn inspiratie komt van theater en musicals waar hij veel backstage werkte: My Fair Lady, Les Miserables, Sound of Music, etc. Robert verzorgt de Blow Dry Bar sessies in de Facility Hair Academy.

Andrea Martinelli

International image Creative Director

Andrea Martinelli begon zijn carrière in Venetië Italië als een kapper/pruik maker. Hij  verhuisde naar Milaan om bij Tony & Guy Academy te werken waar hij is getraind om een educator te worden. In 2008 verhuisde hij naar Londen om bij  HOB Academy een nieuwe uitdaging aan te gaan. In die periode is hij 3 keer genomineerd voor artistieke team van het jaar. Nu werkt Andrea met Fudge Professional en ook met Paul Hanlon als teammanager  en image creator voor merken zoals Gucci, Moschino, Louis Vuitton en vele anderen .

Andrea Martinelli begon zijn carrière in Venetië Italië als een kapper/pruik maker. Hij  verhuisde naar Milaan om bij Tony & Guy Academy te werken waar hij is getraind om een educator te worden. In 2008 verhuisde hij naar Londen om bij  HOB Academy een nieuwe uitdaging aan te gaan. In die periode is hij 3 keer genomineerd voor artistieke team van het jaar. Nu werkt Andrea met Fudge Professional en ook met Paul Hanlon als teammanager  en image creator voor merken zoals Gucci, Moschino, Louis Vuitton en vele anderen .

 Sophie Dale 

Hair Colourist Educator 

Sophie Dale is een freelance-haircolourist en een educator met meer dan twintig jaar ervaring.

Sophie ontwikkelde haar vak binnen Vidal Sassoon.

Ze werkt regelmatig samen met SR Education, Mazella en Palmer, You Be Education en Saco hair en heeft gewerkt met topproducten, waaronder Fudge Professional.

Met ervaring in haar en fotografie / video, heeft ze promotievideo's voor Saco Hair, Stella McCartney en showstudio.com geregisseerd, gefilmd en bewerkt

Ze is afgestudeerd aan de Fine Art van Goldsmiths College London en is een gekwalificeerde tricholoog.

 Jason Dyer    

International Educator 

Jason Dyer  is een internationale trainer.  Jason Dyer werkte bij Vidal Sassoon Academy.  En is eigenaar van de Haircut Club,  zij bieden op maat gemaakt onderwijs voor alle niveaus in de haarindustrie. Jason heeft gewerkt met een aantal toonaangevende kappers uit het Verenigd Koninkrijk, waaronder Mazella en Palmer.

Hij gelooft dat onderwijs van fundamenteel belang is voor een succesvolle carrière in het haar. Of een stylist nieuw is in de salon of een schat aan ervaring heeft, er is altijd wel iets te leren.

Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram:

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

ADRES

 

Facility Hair Academy
Braspenning 47

1507 DK Zaandam

T. +31 (0)75 650 4830

trainingen@people4.nl

 

® 2016/18 - People 4 - rechten voorbehouden